לבנדר

533
  • מחיר חבר מועדון:
    0
אזל המלאי
פריט זה ניתן על ידי קרדיטים.
לחצו על "הוספה לעגלה" להמשך
אזל המלאי עבור /
לבנדר
LAVENDER
שם בוטני : Lavendula officinalis
השמן האתרי מופק מהפרחים ובעל ניחוח מדהים הייחודי ללבנדר
הלבנדר הוא מלך השמנים האתריים בעל סגולות ריפוי מדהימות
בעל היכולות המגוונות ביותר לטיפול מופלא בגוף ובנפש
ולכן אני קוראת לו "בית מרקחת טבעי "
כי הוא מטפל ומסייע מיידית למגוון עצום של סימפטומים.
רשימת יתרונותיו ארוכה לכן אציין כי הוא מומלץ לשימוש בכל מוצרי הרוקחות הטבעית.
מומלץ לשימוש יומיומי ומותר לשימוש ישירות על העור
מרגיע את הנפש
מאזן נפשית
מסייע במצבי חולשה כללית
מרגיע ואנטי דכאוני
יעיל לטיפול בנדודי שינה
לטיפול בכאבי ראש
בעל השפעה מחזקת ומרגיעה על הלב
מווסת לחץ דם גבוה ובעיות בקצב הלב
מחזק את המערכת החיסונית
משכך כאבים טבעי
מקל על כאבי שרירים דלקות פרקים
מקל מיידית ומשמעותית על עקיצות כוויות וגירויים בעור- "מבטל" עקיצת יתוש באופן מידי! ומאלחש כוויות .
בטיפול בעור : מעודד התחדשות תאי עור, מסייע בהחלמת פצעים (איחוי רקמות) ומניעת צלקות, אפקטיבי בטיפול בכל סוגי גירויי עור – היות ומרגיע את העור מיידית .
מתאים לטיפול קוסמטי  בכל סוגי העור היות וניחן ביכולת להתאים את סגולותיו לטיפול הנדרש לכל סוג עור .

שמן אתרי לבנדר מומלץ כ " עזרה ראשונה " חיונית בכל בית – בשל סגולותיו הרפואיות ואף בשל סגולותיו להקלה ברובד הנפשי - מרגיע מיידית את הנפש והגוף ומאזן נפלא לשימוש יומיומי.
ניתן לטיפול ישירות על העור.

סגולות המצויינות לעיל מתייחסות לשמנים האתריים של Laline Riss
 
x

#{title}

#{text}

#{price}